Fjordhyttens Venner

Vedligeholdelse af Fjordhytten og området omkring hytten står en kreds af “gamle” FDF´er for.

I 2004 blev der ryddet krat og ukrudt fra begge bålpladser. Det gamle brændeskur bag ved hytten blev renoveret. Håndværkerne har skrevet deres navne på væggen inde i skuret.

2005

I dette forår er de gået i gang med et større projekt.
Fjordhytten har fået nye køkkenelementer sat op. De gamle er blevet genbrugt i opbevaringsrummet.

Køkken og opholdsrum er blevet malet. Fryseren er blevet skiftet ud med en mindre og så er den sat op på bordet i opbevaringsrummet.

 

Der er ved at blive lagt fliser på et stort areal bag ved hytten. Her er det meningen at der skal etableres et udendørskøkken til glæde for alle brugere.

De store sten på skrænten foran hytten er blevet fjernet og selve skrænten er blevet gjort mindre stejl. Der er sået græs på skrænten, men om det får ro til at vokse, må tiden vise. Ellers må der sås græs igen til efteråret, hvor udlejningen ikke er så stor.

 

Flagstangen er ved at blive flyttet. Fundamentet er støbt, nu mangler selve stangen bare at blive malet, snoren skal skiftes og flaget skal til tops.
Flagstangen bliver flyttet over i venstre side af plænen, så for fremtiden er der ingen undskyldning for at køre eller bakke ind i den. Og plænen bliver mere anvendelig til boldspil.

 

Ukrudtet langs begge sider af plænen er fjernet, så nu bliver bolde og lign. ikke så let væk.

Der er lagt fliser bag ved hytten og der er sat stålborde med vask op.

2015

Sheltere uden strøm og vand dur ikke længere! Derfor er der nu gravet både vandledning og strømledning fra Fjordhytten til shelterne. Det var en hård omgang med sten og ler - men med en stor indsats og iver af Leif, Sten og Peter lykkedes det efter et par dages gravning at nå målet.